En nom de la junta directiva d´AFADIS BAIX MONTSENY vull donar-vos les gràcies per la vostra entrada a la web i us donc  la benvinguda.

Aquesta  associació que està dedicada a l´ atenció i l’esbarjo dels nostres  essers  més estimats, els nostres nens i joves discapacitats.

La nostra idea es  fer tots tipus d´ activitats en be dels nostres fills i posarem  totes les nostres forces perquè sigui així .De totes maneres la nostra meta està en aconseguir per  part de l´ administració, ajuntaments, i d’altres  entitats el poder tindre un local propi per aprofitar  el màxim possible la nostre tasca que en part es la de tots , el de donar un benestar als nostres fills/filles  que u necessiten, es una tasca social en la qual devem d´ implicar-nos tots sense distinció de cap classe.

Reitero la meva posició i la de la junta directiva, necessitem de tots vosaltres, ajuntaments, col·laboradors particulars, associats,voluntariat, la vostra ajuda  desinteressada,aquesta es l´ única manera de seguir endavant en aquest projecte AFADIS BAIX MONTSENY,un projecte digne de tindre amb compte per l´ importància que comporta  en l´ àmbit d´ ajuda a tots els que tenen alguna discapacitat  física o psíquica.

Per finalitzar Volem agrair als voluntaris,col·laboradors,associats i als ajuntaments que s’han implicat amb dur a terme aquest projecte,Gràcies a tots.

 

VIST…

30226