A partir del 15 de setembre del 2012 farem el casal  a l´escola Fontmartina de Santa Maria de Palautordera.

L’adreça és Passeig de les Escoles, 3. Els dissabtes de 16,30 a 19.30 hores.

La nostra adreça postal és: Plaça la Vila 1 -08470  Sant Celoni-

Estamos en Santa Maria de Palautordera y buscamos que se puedan incorporar jóvenes de la comarca del Baix Montseny,todavía no tenemos un local permanente pero estamos luchando para que tengamos lo más breve posible con ayuda desinteresada de personas particulares, empresas, comercios y las autoridades competentes, aprovechamos para dar las gracias a las entidades y personas que nos van a brindar su apoyo financiando en la buena medida que puedan en nuestro proyecto.



 

Estem a Santa Maria de Palautordera i busquem que es puguin incorporar joves de la comarca del Baix Montseny,encara no tenim un local permanent però estem lluitant perquè tinguem el més breu possible amb ajuda desinteressada de persones particulars, empreses, comerços i les autoritats competents, aprofitem per donar les gràcies a les entitats i persones que ens van a brindar el seu suport finançant en la bona mesura que puguin en el nostre projecte.



 

 

 

NOVA ADREÇA:

Actualment disposem d’un local per a desenvolupar el projecte, cedit per l’Ajuntament de Santa María de Palautordera, és el centre Passeig Dr. Barri, 2 1ª Pl Barri El Temple, ( planta superior ) adaptada a les necessitats dels usuaris, sense barreres arquitectòniques i amb serveis i atencions a la mida dels nostres nens/nenes i característiques de l’Associació. Sí bé, continuem en pro de millorar-lo o d’aconseguir un de definitiu i poder mantindre’l amb els nostres propis recursos.

Adreça i Local Social:
Planta superior
Passeig Dr. Barri, 2 1ªPl
Barri El Temple
08460 Santa Maria de Palautordera

VIST…30226