Logo AfadisSom una Associació de Famílies amb fills i filles amb Discapacitat, sense ànim de lucre, de recent creació, i nascuda el Baix Montseny, al maig del 2011.

El nostre desig és que els nens i nenes i joves amb discapacitats fìsiques o intel. lectuals del nostre entorn, del Baix Montseny,  tinguin un espai on col.lectiva i individualment puguin desenvolupar les seves necessitats, virtuts i possibilitats personals, i no se sentin inferiors a ningú per no realitzarles.

Volem posar a la seva disposició tots els mitjans posibles, i dels que podrem disposar, per fer tot tipus d’activitats lúdiques adients:  manualitats, jocs, reflexions, sortides i excursions, música, cine i teatre, i en general tots aquels entreteniments i esdeveniments dels que ara, col.lecitvament no gaudeixen, per falta de espai, lloc i atencions.

Afadis és un compromis, i farem tot el possible per ajudar-los a portar una vida d’allò més normal, en el ambit lùdic i social, com el de tothom, i que, sense dubtes, repercutirà també en la seva vida diària, en la de les seves famílies i el seu entorn.

Somos una asociación de reciente constitución sin ánimo de lucro, nuestro deseo es que los niños, niñas y jóvenes discapacitados intelectuales de nuestro entorno tengan un espacio para ellos donde puedan desarrollar cada uno con sus posibilidades las virtudes que tienen y no sentirse inferiores a ninguna persona.

Sobretodo ponemos a su disposición todos nuestros medios que disponemos que no son los que nos gustaría para que hagan actividades que bien pueden ser excursiones, juegos, un sitio donde poder escuchar música, y todo lo humanamente posible para ayudarles a intentar llevar una vida normal. Esta asociación que acaba de nacer intenta que en los ratos donde ellos no tienen ocupación ya sea en fines de semana, festivos, vacaciones que es cuando ellos no saben dónde ir pues que tenga su espacio.